فرد صنعت تولید کننده و تامین کننده ماشین آلات و تجهیزات صنعتی
دفتر مرکزی: تهران، فرمانیه، بلوار اندرزگو، خیابان مهدی زاده، کوچه بادینده، پلاک سه
کارخانه: تهران، آزادگان جنوب، ابتدای احمد آباد مستوفی، جنب پمپ بنزین، پلاک سی و هفت
تلفن مرکزی: 02126919274  فنی مهندسی: 09128488300

تولید کننده و بازرگانی
ماشین آلات و تجهیزات صنعتی

بیش از نیم قرن سابقه

  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • واتساپ
  • لینکدین
open

تماس با ما در شبکه های اجتماعی

۰

آموزش قلاویز کاری

آموزش قلاویز کاری
قلاویزکاری چیست؟ قلاویز کاری روشی است جهت ایجاد رزوه داخلی می باشد.  جنس قلاویز ها عموما از جنس فولاد تندبر یا HSS یا فولاد کربنی میباشند. عملیات براده برداری توسط این ابزار با وجود دندانه های موجود بر سطح قلاویز انجام میشود.وجود شیار روی دندانه ها به دلیل خروج رزوه و همچنین ورود آب و صابون یا روغن خنک کاری قرار داده شده است. انتهای قلاویز بصورت چهارگوش به جهت …
ادامه مطلب

نکات مهم در قلاویزکاری دستی

نکات مهم در قلاویزکاری دستی
نکات مهم در قلاویزکاری دستی     در قلاویز کاری با دست ترتیب استفاده از قلاویز بسیار اهمیت دارد.قلاویز دستی از 3 قلاویز تشکیل شده بنام های قلاویز پیشرو که قلاویز اول میباشد و سپس مرحله دوم قلاویز وسط رو که قلاویز دوم ماست و در انتها قلاویز آخر رو که سومین و قلاویز پایانی ماست. نکته مهم این است اگر فشار زیادی در حین قلاویزکاری با دست اعمال شود موجب …
ادامه مطلب

مقایسه قلاویز کاری ماشینی و قلاویز کاری دستی

مقایسه قلاویز کاری ماشینی و قلاویز کاری دستی
  قلاویز کاری به صورت دستی به وسیله یک دسته که به آن اصطلاحا  دسته قلاویز میگویند انجام میشود و همچنین  نیروی دست اپراتور است که چرخش لازم را در این خصوص بوجود میاورد. قلاویز ها با توجه به جهت چرخش به دو دسته  راست و چپ، یعنی جهت عقربه های ساعت  خلاف جهت عقربه های ساعت  تقسیم می شوند. عموما در قلاویز کاری دستی به دلیل فشار زیادی که بر …
ادامه مطلب

انواع قلاویز ماشینی

انواع قلاویز ماشینی
در مقابله قبلی به انواع قلاویز دستی اشاره کردیم حال به قلاویز های نوع بعدی یعنی قلاویزهای ماشینی میپردازیم که عموما یک مرحله ای هستند و از لحاظ شکل و شمایل و نوع دندانه به دو نوع تقسیم  میشوند. آن دو عبارتند از قلاویز های ته باز و ته بسته. قلاویز های ته باز (جهت قلاویزکاری قطعات با انتهای باز یا همان ته باز) مورد استفاده قرار میگیرند. و قلاویز …
ادامه مطلب

انواع قلاویز

انواع قلاویز
انواع قلاویز به 2 دسته کلی تقسیم میشوند. آن دو دسته عبارتند از قلاویز دستی و قلاویز ماشینی. قلاویزهای دستی عموما دو تا سه مرحله ای وجود دارند که روی بدنه قلاویز با یک یا چندین خط مشخص شده انده. به این صورت که اگر روی بدنه قلاویز یک خط باشد به آن قلاویز اول رو میگویند و اگر  دو خط روی بدنه قلاویز باشد  قلاویز دوم رو نامیده میشوند. …
ادامه مطلب

قلاویز کاری چیست؟

قلاویز کاری چیست؟
قلاویز کاری به جهت دندانه دندانه کردن داخل هر نوع استوانه‌ یا مهره ای مورد استفاده واقع میشود.  فرایند تراشکاری با انواع قلاویز ماشینی و قلاویز دستی را اصطلاحا قلاویزکاری، و فرایند تراشیدن دنده‌های پیچ با حدیده را رِزوِه‌تراشی یا پیچ‌تراشی می‌ نامند. قلاویز ها در نوع کلی دستی و ماشینی  دسته بندی میشوند.   بازار وسیع قلاویز کاری تولید کنندگان را وادار به ساخت دستگاه های جدید قلاویز زن …
ادامه مطلب

ابزار موجود در بسته بندی اورجینال دستگاه قلاویززن برقی

ابزار موجود در بسته بندی اورجینال دستگاه قلاویززن برقی
 کولت های مورد نیاز (کلاچ) انواع قلاویززن برقی اتوماتیک که در بسته بندی اورجینال موجود میباشد  به شرح زیر : *سایز۳تا ۱۶ دستگاه قلاویززن برقی اتوماتیک که شامل ده عدد کلاچ سایز های ۳، ۴، ۶(۶_۴.۵)، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴ و ۱۶ *سایز۶تا۲۴ دستگاه قلاویززن برقی تکفاز که شامل هشت عدد کلاچ سایز های ۶(۶_۴.۵)، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴، ۱۶، ۱۸، ۲۰ و ۲۴(۲۶-۲۲) *سایز۶تا۳۶ دستگاه قلاویززن برقی با گارانتی …
ادامه مطلب

مزایای استقاده از دستگاه قلاویززن برقی اتومات

مزایای استقاده از دستگاه قلاویززن برقی اتومات
از قابلیت ها و مزایای این دستگاه می توان به موارد زیر اشاره کرد: _دستگاه قلاویز زن برقی دارای گام شمار و تنطیم میزان پیشروی _قابلیت تنظیم قطر و گام قلاویز جهت تعیین گشتاور مناسب _ دستگاه قلاویززن برقی دارای دو ولوم جهت تنظیم فشار باد و روغن _ دستگاه قلاویززن برقی اتومات دارای دو حالت دستی و اتوماتيک     _ قلاویززن برقی اتومات بازویی یونیورسال دارای دو ولوم …
ادامه مطلب

مشخصات دستگاه قلاویز زن برقی اتوماتیک با قابلیت روانکاری

مشخصات دستگاه قلاویز زن برقی اتوماتیک با قابلیت روانکاری
دستگاه قلاویز زن برقی اتوماتیک با قابلیت روانکاری موتور این دستگاه از نوع سروو موتور میباشد که توانایی تنظیم عمق در قلاویز کاری (برای قطعاتی که ارتفاع مشخصی از آنها رزوه میشوند)، و همچنین گشتاور (برای جلوگیری از شکستن قلاویز بر اثر نيروی زیاد یا گیر کردن و یا برخورد با کف قطعه) و همچنین سرعت (لازم به ذکر است هر اندازه که سایز قلاویز کوچکتر باشد، با سرعت بیشتری …
ادامه مطلب

قابلیت های دستگاه قلاویززن برقی اتومات

قابلیت های دستگاه قلاویززن برقی اتومات
دستگاه قلاویز زن برقی موتور سرو NC دستگاه قلاویز زن برقی بازویی NC  (servo دار) دارای صفحه نمایش دیجیتال لمسی (صفحه نمایش رنگی ) قابلیت تنظیم سیکل قلاویزکاری قابلیت تنظیم گشتاور به صورت نرم افزاری و دستی قابلیت ارائه دادن 20 برنامه مختلف بازوی قابل انعطاف دستگاه قلاویز زنی به صورت چرخش ۳۶۰ درجه قابلیت قلاویز کاری در زوایای مختلف ( اسپیندل زاویه خور) قابلیت تنظیم بصورت دستی یا اتوماتیک قلاویز زنی قابلیت …
ادامه مطلب

اجزای قلاویززن برقی اتومات

اجزای قلاویززن برقی اتومات
   اجزای تشکیل دهنده قلاویززن برقی اتوماتیک: در این مقاله قصد داریم تا به اجزای تشکیل دهنده قلاویززن برقی اتوماتیک بپردازیم این اجزا شامل: 1- درپوش محور 2- کلید اصلی برق 3- درپوش محور 4- کلید موتور 5- کلید پنل 6- جک گازی 7- محافظ نمایشگر 8- قاب نمایشگر 9- نمایشگر لمسی 10- جک گازی 11- گردگیر 12- درایو موتور 13- درپوش درایو 14- سوکت 15- پانل سوکت اجزایی که …
ادامه مطلب

تاریخچه دستگاه تراش قسمت سوم

تاریخچه دستگاه تراش قسمت سوم
ادامه قسمت دوم در طول انقلاب صنعتی، نیروی مکانیزه تولید شده توسط چرخ های آب یا موتورهای بخار از طریق شفت خط به ماشین تراش منتقل می شد و امکان کار سریعتر و آسان تر را فراهم می کرد. تراش های فلزکاری به ماشین های سنگین تر با قطعات ضخیم تر و سفت تر تبدیل شدند. بین اواخر قرن 19 و اواسط قرن 20، موتورهای الکتریکی جداگانه در هر ماشین …
ادامه مطلب

تاریخچه دستگاه تراش قسمت دوم

تاریخچه دستگاه تراش قسمت دوم
ادامه قسمت اول تاریخچه ماشین تراش وسیله ای قدیمی است. قدیمی ترین شواهد تراش به مصر باستان در حدود 1300 قبل از میلاد برمی گردد. شواهد روشنی یافت شده از مصنوعات تبدیل شده از قرن ششم قبل از میلاد : قطعات یک کاسه چوبی در مقبره اتروسکی در شمال ایتالیا و همچنین دو ظروف چوبی تخت با لبه‌های گردان تزئینی از ترکیه مدرن. چینی‌های باستان از تراش‌های چرخشی برای تیز …
ادامه مطلب

تاریخچه دستگاه تراش قسمت اول

تاریخچه دستگاه تراش قسمت اول
تراش ماشین ابزاری است که قطعه را حول یک محور می‌چرخاند تا عملیات‌های مختلفی مانند برش، سنباده‌زنی، قلاب‌زنی، سوراخ‌کاری، تغییر شکل، روکش‌کردن و چرخاندن را با ابزارهایی که روی قطعه اعمال می‌شود، انجام دهد.  از ماشین تراش در چوب تراشی، فلزکاری، ریسندگی فلز، پاشش حرارتی، احیا و شیشه کاری استفاده می شود. مجهزترین دستگاه‌های تراش فلزی همچنین می‌توانند برای تولید بیشتر جامدات چرخشی، سطوح صاف و رزوه‌ها یا مارپیچ‌ها استفاده شوند. …
ادامه مطلب

انواع و اجزای سه نظام های تراشکاری

انواع و اجزای سه نظام های تراشکاری
چاک  سه نظام تراش CNC یا دستگاه تراش با سرعت بالا می چرخد قطعه کار را نگه میدارد. در مجموعه سه نظام های تراشکاری، آن سه قطعه ای که قطعه کار را نگه میدارند به اصطلاح، فک، پارچه، لقمه، شونه و یا چاک chuck نامیده میشوند. در واقع 2 مدل شونه یا چاک داریم. فک رو معروف وظیفه نگهدای قطعه کار از روبرو بر بر عهده دارد. و همانطور که …
ادامه مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید